Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі Хлібопродукти – Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту 24.01.2022 Паливо-мастильні матеріали – Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту 24.01.2022 Філе куряче – Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту 19.01.2022 Молоко свіже – Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту 19.01.2022 Сирні продукти – Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту 19.01.2022 Продукція борошномельно-круп’яної промисловості – Відділ освіти, сім’ї, молоді та спорту 19.01.2022 Page1 Page2